Në Samitin e katërt të Grave Lidere, ne krijuam frymëzim dhe guxim së bashku, duke ndarë histori që prekin dhe motivojnë. Drejtoresha ekzekutive e ZKRSM Jelena Spasova ndau çmimin si liderja më e mirë femër për vitin 2023 në kategorinë “Sa shpejt e arrijmë qëllimin e dëshiruar”. Në të ardhmen, ne do të vazhdojmë të punojmë së bashku, duke ndërtuar një komunitet të fortë të grave udhëheqëse në zanat, të cilat besojnë në veten dhe ndikimin e tyre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *