Sot, Kryetari i OZRMV z. Agron Fazliji së bashku me STAFIN E Odës bënë një vizitë pune në Kosovë me Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë të Veriut në Kosovë Znj. Shpresa Jusufi në Prishtinë dhe Shoqatën ESNAF të Prizrenit

Sot, Kryetari i OZRMV z. Agron Fazliji së bashku me STAFIN E Odës bënë një vizitë pune në Kosovë me Ambasadoren e Republikës së Maqedonisë të Veriut në Kosovë Znj. Shpresa Jusufi në Prishtinë dhe Shoqatën ESNAF të Prizrenit Kryetar […]

“Së bashku mund të bëjmë shumë”

OZRMV në krye me kryetarin z. Agron Fazliji vendosi të mbështesë gjestin human të grupit të parukierëve dhe estetistëve nga Strumica të cilët të udhëhequr nga motoja “Së bashku mund të bëjmë shumë”, organizuan një aksion humanitar më 23 dhe […]

Bordi Drejtues i OZRMV në Tetovë

Sot (22.09.2020) në Tetovë është mbajtur Bordi Administrativ i OZRMV-së. Në Bordin e Drejtorëve ishin të pranishëm shumica e kryetarëve të Odave Rajonale të zejtarisë, të udhëhequr nga kryetari Agron Fazliji dhe nënkryetari Sasho Bogoeski. Në Bordin e Drejtorëve u […]

Takim me Ministrin e Financave z.Fatmir Besimi

Kryetari i Odës së Zejtarisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Agron Fazliji, sot pati takim me ministrin e Financave. Takimi u organizua nga Unioni i Odave Ekonomike të Maqedonisë. Në takim u diskutua për problemet me të cilat […]