OZRMV në krye me kryetarin z. Agron Fazliji vendosi të mbështesë gjestin human të grupit të parukierëve dhe estetistëve nga Strumica të cilët të udhëhequr nga motoja “Së bashku mund të bëjmë shumë”, organizuan një aksion humanitar më 23 dhe 24 shkurt për Stefanin. Taushanov. Presidenti sot vizitoi Strumicin në studiot e parukierisë dhe estetistëve që organizuan aksionin humanitar dhe dha kontributin e tij personal. Mjetet që ata mblodhën në këto dy ditë do t’i dhurojnë Stefanit.
Ky është vetëm një shembull më shumë në një seri sesi mjeshtrit janë njerëz njerëzorë. Edhe në këto kohë të vështira për të gjithë artizanët, ata vendosën të bëjnë këtë gjest human.