Synimi ynë është të ndihmojmë artizanatin të zërë vendin e merituar në shoqëri dhe të mbajmë një dialog politik konstruktiv, i cili mundëson krijimin e kushteve kornizë për zhvillimin dhe promovimin e bizneseve të vogla dhe artizanateve