Sot kryetari i odës të zejtarëve të Republikës të Maqedois së Veriut, Agron Fazliji nënshkruajti Memorandum për bashkëpunim me Lidhjen e odave ekonomike të Maqedonisë. Qëllimi i këtij Memorandumi është abonimi i orvatjeve të përbashkëta për realizimin e plotikave mëse të nevojshmepër përparimin e veprmëtarisë të zejtarisë dhe krijimit rrethinës punuesepër tërë ekonomonë.
Kryetari Fazliji theksoi se nënshkrimi i këtij Memorandumi është hap i rëndësishëm. Njëherit, ai theksoi se hapi i këtill i zejtarisë në shtetin tonë rritet dhe fiton vlerësi. Zejtaria është pjesë e rëndësishme e ekonomisë sonë dhe është promotor e ekonomisë tregëtare e çdo shtetl. Ai theksoi se se sëbashku me Lidhjen e odave ekonomike të maqedonisë me orvajtje dhe fuqi të përbashkëta do të realizojmë projekte të përbashkët dhe me më tepër suksese.të cilët do të jenë në interes të zejtarëve dhe bashkësis të përbashkët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *